x 
0 Produkt(er)
Vis kurv
I din kurv

CodeSlider

Få ergonomisk vejledning på din arbejdsplads. Kontakt os nu på telefon 20 20 88 60
RED LIV - Lær førstehjælp. Du får 100 % tilfredshedsgaranti hos Sundhedspartnerdk. Telefon: 20 20 88 60
Vil du også gerne være en tilfreds kunde? Kontakt os nu på telefon 20 20 88 60
Øg tryghed og sikkerhed med en iPAD SP1 hjertestarter fra Sundhedspartnerdk. Kontakt os på 20 20 88 60
Vores kunder er mere tilfredse! Se hvad vores kunder siger om os under Referencer og Anbefalinger
iPAD SP1 hjertestarteren er anbefalet af professionelle ambulancereddere og valgt til bedste hjertestarter på markedet!
Få et medarbejder helbredstjek og styrk sundhed og trivsel på din arbejdsplads. Kontakt os på 20 20 88 60
Få et sundhedstjek på jobbet - kontakt os nu på tlf 20 20 88 60 nu!
Få dine førstehjælpskufferter - lidt billigere

Du kan betale med: 

Sundhedskonsulenter søges til vores jobbank

Fysioterapeuter, ergoterapeuter og Pb i ernæring og sundhed søges

Vi søger lige nu  konsulenter inden for de sundhedsfaglige områder til vores jobbank til løsning af ad hoc opgaver

Hos Sundhedspartnerdk har vi rigtig travlt med at servicere vores mange kunder inden for sundhed, tryghed og trivsel på arbejdspladsen. Vi udfører løbende mange forskellige arbejdsmiljøopgaver rundt på de danske arbejdspladser, bl.a. ergonomisk vejledning, afholdelse af vores populære ergonomikursus "Sund Krop på Job", udfører sundhedstjek og gennemfører lovpligtige helbredskontrol af medarbejdere med natarbejde og meget mere.

Til at hjælpe os med at løse disse opgaver, har vi brug for et antal fysioterapeuter, ergoterapeuter, professionsbachelorer i ernæring og sundhed, sygeplejersker og lignende til vores jobbank, som har lyst til at hjælpe os med at løse denne type ad hoc / freelance opgaver over hele landet.

Vi kan ikke umiddelbart tilbyde dig fastansættelse da vores opgaver er mangeartede inden for mange forskellige felter, men til gengæld kan vi tilbyde mange forskellige spændende ad hoc opgaver som kan være af kortere varighed på måske få timer, til opgaver der løber over flere uger.

Med andre ord, så søger vi nu sundhedskonsulenter som har lyst til at stå i vores jobbank-kartotek.

Hvem er du?

Din profil skal bl.a. indeholde disse egenskaber:

 • Færdiguddannet inden for et af ovennævnte sundhedsfaglige områder, eller læser på sidste semester
 • Faglig kompetent inden for dit område, og lyst til at blive endnu bedre
 • Interesse i sundhedsfremme med grundlæggende kendskab til bl.a. KRAMS faktorerne
 • Parat til at "læse op" på relevante fagområder, så du er i stand til at vejlede vores mange kunder på bedste vis
 • Gerne andre tilgange til sundhedsområdet, foruden din specifikke faglige baggrund. Dette kan fx være med en uddannelse inden for gymnastik, fitness, fitnessinstruktør, personlig træner, fysiurgisk massør og lignende
 • Gerne erfaring med ergonomisk vejledning (ergoterapeut/fysioterapeut), sundhedstjek, undervisning, holdtræning, coaching, træning. Det er dog ikke noget krav, da vi sørger for den nødvendig uddannelse

Foruden dette, så skal du være imødekommende og med et åbent sind, fleksibel, kunne tale og kommunikere med alle fra "høj til lav" og inden for forskellige socialgrupper/uddannelsesniveauer, kunne vejlede i "øjenhøjde" og helt uden "løftede pegefingre".

Det er også en betingelse, at du ind i mellem kan skubbe andre ting til side, for at løse nogle presserende ad hoc opgaver for os, da mange af vores kunder til tider, ønsker at vi løses nogle opgaver med måske kun få dage til ugers varsel. Med andre ord, så skal du ind i mellem, være villig til at springe til, når de enkelte jobs kalder.

Det er selvfølgelig også en betingelse, at du er stabil - og ikke svigter en virksomhed, hvor der sidder et hold medarbejdere og venter på, at du kommer. 

Da vi arbejder med sundhedsfremme, er det også en betingelse, at du selv signalerer sundhed, dvs. at du er ikke-ryger og er i god fysisk form uden på nogen måde at være fanatisk.

 

Hvad kan vi tilbyde dig?

 • Spændende opgaver som du selv har stor indflydelse på
 • Stor variation i opgaver fra ergonomisk vejledning, undervisning, til udførelse af lovpligtige helbredskontrol ved natarbejde, sundhedstjek og meget mere alt efter din faglige baggrund og kompetencer
 • Erfaring. Er du fx nyuddannet får du en unik mulighed for at tilegne dig erfaring og nogle kompetencer, som kan komme dig til gode i et eventuelt andet job.  
 • Et frit og uformelt arbejdsmiljø
 • Attraktivt honorar for udførte opgaver
 • Evt. mulighed for fastansættelse 

 

Hvordan foregår det?

Er du interesseret, så vil du efter en samtale med os, blive oprettet i vores jobbank med dine kompetencer, dine ønsker om arbejdsområder, eventuelle tidspunkter hvor du har nemmest, ved at påtage dig opgaver, samt dine kontaktoplysninger.

Vi kontakter derefter dig når vi har en opgave, hvor vi kan se at din profil passer, for at høre om det er en opgave du kunne tænke dig at løse. 

Interesseret i at arbejde som sundhedskonsulent?

Kontakt os nu på telefon 20 20 88 60 eller mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så vi kan få en snak om os, dig og dine muligheder for at stå i vores jobbank.

 

Besøg vores webshop

Nyhedsbrev

Anbefalinger fra bl.a...