x 
0 Produkt(er)
Vis kurv
I din kurv

Du kan betale med: 

Foredrag

Sundhedspartnerdk foredrag

 

Et foredrag kan være et rigtig godt indslag f.eks. til en fælles temadag på jobbet eller måske til et fyraftensmøde eller ude i idrætsforeningen. Sundhedspartnerdk tilbyder jer en lang række interessante foredrag som alle har sundhed, kost og motion som omdrejningspunkt.

Eksempler på foredrag

Brændstof & kølervæske til dit maratonløb: 
Et foredrag af Michael Langlo, forfatter til bogen af samme navn. Michael Langlo er Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Human Ernæring og væskebalancens betydning for præstation hos idrætsudøvere. Foredraget tager udgangspunkt i bogen hvor tilhørerne får viden og indsigt i hvordan man med den rigtige prioritering af kost og væskeindtaget kan optimere sin træning, restitution og resultater. Det er muligt at købe bogen Brændstof & kølervæske til reduceret pris efterFå et sjovt og spændende foredrag foredraget.

Hvor sund er du? 
Et foredrag om Sundhed i relation til fysisk aktivitet vs. inaktivitet. Foredraget afholdes af Michael Langlo, Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og personlig træner.

Sådan bliver du en meget bedre løber!
Et levende foredrag om hvordan du optimerer din løbeteknik og udnytter de samme nye træningsprincipper som Danmarks bedste konkurrenceløbere træner efter. Løbetræning er dog meget mere end kilometer efter kilometer på landevejene eller i skoven, det er også sundhed, trivsel og f.eks. teambuilding på jobbet. Foredraget afholdes af Jesper Mølgaard, Eliteløbetræner og Michael Langlo, Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed.

Av dit hoved!
Et fordrag som giver svar på hvordan arbejdsrelateret spændingshovedpine opstår, hvad det betyder og ikke mindst hvad den enkelte selv kan gøre for at forebygge og selvbehandle. Foredraget kan vælges med events hvor deltagerne afprøver tips og råd med små øvelser, selvmassage og stræk, eller det kan vælges som rent foredrag. Foredraget afholdes af Michael Langlo, Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, Fysiurgisk Behandler og ergonomisk vejleder.

Sund og fit  - også på jobbet:
Få inspiration og viden om hvordan I nemt og enkelt kan integrere motion og sund mad på jobbet.

 

Kontakt os nu og hør mere om foredrag til et "gå hjem" møde,
en sundhedseventsdag, til jeres idrætsforening eller lignende.

Ring på telefon 20 20 88 60
eller  

Besøg vores webshop

Nyhedsbrev

Anbefalinger fra bl.a...