x 
0 Produkt(er)
Vis kurv
I din kurv

Du kan betale med: 

Førstehjælpskasse & forbindsstoffer

Førstehjælpskasse & forbindsstoffer


En arbejdsplads er et sted hvor der ofte færdes mange mennesker, og hvor der er mange mennesker opstår der ind i mellem ulykker af større eller mindre art. På samme måde, som det er en god idé, at være uddannet i
førstehjælp og have investeret i en hjertestarter, er det også en rigtig god idé at have en førstehjælpskasse eller førstehjælpskuffert.

En førstehjælpskasse bør altid ligge fx i jeres firmabiler eller forefindes på lager/værksted og i produktionen. Men også på kontoret er det en fornuftig investering at have forbindsstoffer m.v. hvis uheldet pludselig er ude.

På den måde er I altid parat til at hjælpe hvis en kollega, en leverandør, kunde eller anden gæst på jeres arbejdsplads pludselig kommer til skade. 

Få dit førstehjælpsudstyr billigt hos Sundhedspartnerdk. Kontakt os på telefon 20 20 88 60

Førstehjælpskasser af højeste kvalitet og med kvalitets indhold
Sundhedspartnerdk Førstehjælpskasser og Førstehjælpskufferter er fremstillet i robust kvalitets plastmateriale som kan tåle lidt af hvert. Derfor egner kufferterne sig både til kontormiljøet såvel som til områder med mere hårdhændet behandling. 

I Danmark er der ingen krav til indholdet i hverken en førstehjælpskasse eller en førstehjælpskuffert, men hos Sundhedspartnerdk er vi eksperter i førstehjælp. Indholdet vores Sundhedspartnerdk Førstehjælpskasser er derfor sammensat af vores ambulancereddere, som har stor viden og erfaring med hvad disse bør indeholde.

 Hvorfor betale i tusindvis af kroner, for dine førstehjælpskufferter i leasing/leje. Køb dem og spar penge. Kontakt os nu på telefon 20 20 88 60

Måske har du i dag et abonnement hos en anden leverandør hvor du ikke ejer din førstehjælpskasse. Det kan lyde som en rigtig god idé men er det sjældent når du regner efter. Når du køber en Førstehjælpskasse fra Sundhedspartnerdk er det udelukkende din og din virksomheds ejendom.

Du slipper altså for at betale i dyre domme år efter år til et abonnement hvor du kan få fri opfyldning af forbindsstoffer, men hvor du i virkeligheden aldrig kommer i nærheden af at forbruge de forbindsstoffer som du betaler for.

Hos Sundhedspartnerdk køber du kun efter behov. Kan det være meget nemmere og bedre - og mere økonomisk?

Indhold i førstehjælpskufferterne er sammensat af vores ambulancereddere

Sundhedspartnerdk Førstehjælpskasser og Førstehjælpskufferter er praktisk inddelt i følgende rum: 

 

  • Småskrammer, sår og mindre blødninger (rigeligt med plastre)Førstehjælpskasser fra Sundhedspartnerdk, Telefon 20 20 88 60
  • Små og store blødninger (kompresforbindinger)
  • Forstuvninger og småbrud (isposer, elastik-/støttebind og trekantet armklæde)
  • Forbrændinger (kølende gel)
  • Øjenskader (øjenskyllevæske)*
  • Akut (mund-mund maske med énvejsventil til genoplivning + alu/shocktæppe)
  • Diverse (Saks, pincet, engangshandsker, sikkerhedsnåle, Plastre og forbindsstoffer billigt, Sundhedspartnerd, Telefon 20 20 88 60desinficerende vådservietter)
  • Beslag til ophængning fx på væg medfølger

 

* Ikke i kontor/lille erhverv

 

Vejledende pris pr. Førstehjælpskasse/kuffert

ERHVERV:
kun kr. 568,00 ex. moms og levering


KONTOR/LILLE ERHVERV/PRIVAT
kun kr. 468,00 ex. moms og levering

 

Ved flere stk., lad os give dig en god pris!

 

Få en kvalitets førstehjælpskasse/kuffert og vær klar til at hjælpe!

Ring på telefon 20 20 88 60

eller  

 

 

Gem