x 
0 Produkt(er)
Vis kurv
I din kurv

Du kan betale med: 

Løbetræning på jobbet

Løbetræning på jobbet

KOM I SUPERFORM MED LØBETRÆNING PÅ DIN ARBEJDSPLADS 

Løbetræning på jobbet er blevet en vigtig del af et godt socialt miljø i mange virksomheder over det sidste årti af mange årsager. Løbetræning i relation til arbejdspladsen er med til at skabe gode og stærke relationer blandt medarbejderne i de enkelte teams eller på tværs af organisationen og måske med netværk til kunder, leverandører, nabovirksomheder eller andre af virksomhedens interessenter. 

Store motionsarrangementer som DHL stafetten, Nykredit Invest aarhus city halvmarathon, Copenhagen Marathon, Erimitageløbet og Marselisløbet er ikke længere kun for motionister i privat regi, men begivenheder et stadigt stigende antal virksomhederne deltager i - ofte med rigtig mange deltagende medarbejdere.

Den voksende interesse for at løbe sammen i virksomhederne har også øget interessen for at etablere en form for løbe- og idrætsklubber ude på arbejdspladserne - gerne assisteret af professionelle trænere og coaches.

Topmotiverede og professionelle trænere guider jer
Hos Sundhedspartnerdk finder I en professionel samarbejdspartner som sammen med jer kan gøre jeres træning endnu bedre og mere målrettet. VoresKon i form med løbetræning på jobbet med Sundhedspartnerdk, Kontakt os på 20 20 88 60 eksperter indenfor løb og sportsernæring giver jer alle mulighederne for at nå helt i mål - uanset hvilket eller hvilke mål I end måtte have med jeres løbetræning.

Vælg en færdig pakkeløsning - eller få en helt individuel løsning
Ud fra vores mangeårige erfaring med løbecoaching har vi sammensat 3 forskellige løbetræningspakker som bl.a. indeholder egentlige løbetrænings sessioner, kostvejledning, væsketests m.v. som I kan vælge. Det gør det nemt, overskueligt og ligetil at vælge lige den løsning som passer til jer og jeres aktuelle behov. Ønsker I en specifik løsning hjælper vi jer selvfølgelig også gerne med det. Se længere nede...

Pakke 1 indeholder:

 • Startoplæg med eksperter indenfor løbetræning og kost/væske med information om hele forløbet. Oplægget indeholder bl.a. information om hvad den rigtige kost og væske op til og under f.eks. et maratonløb eller halvmaraton betyder for et godt resultat. Desuden gennemgås eksempler på løbeprogrammer og forskellige typer af træning.
 • 2 træningssessioner med løbeekspert. Indeholder bl.a. løbestil og teknik, koordinationsøvelser, styrkeøvelser for løbere, sjove og sociale øvelser, intervaltræning, løbetur, strækøvelser m.m.
 • Udlevering af progressive løbeprogrammer afhængig af individuel form og løbeerfaring

Pakke 2 indeholder: 

 • Pakke 1 men med 3 løbesessioner samt:
 • Bogen "Brændstof og kølevæske til dit maratonløb" som er skrevet af Michael Langlo,
  Professionsbachelor i Ernæring og sundhed med speciale i Human Ernæring og Væskebalancens betydning for varmeregulering og fysisk præstation. Bogen er uundværlig for den seriøse løber eller triatlet som f.eks. planlægger en halv- eller helmaraton eller lignende. Bogen indeholder tips, råd og vejledning om hvordan du optimerer dit løb gennem den rigtige kost og væske og dermed nedsætter risikoen for at gå sukkerkold eller blive dehydreret. Der oploades også tips og gode råd på Youtube som bliver tilgængelig for deltagerne døgnet rundt.
 • Der foretages individuelle væsketests så hver enkelt deltager bliver bevidst om hans eller hendes væsketab  og dermed væske- og saltbehov under træning og løbeevent.

Pakke 3 indeholder:

 • Pakke 2 samt:
 • Youtube løbevideo med tips og gode råd om løbeteknik og lignende.
 • Youtube video med tips og gode råd om strækteknik og styrketræning så du nedsætter risikoen for skader.

 

Ekstra tilkøb og specialaftaler
Foruden de færdige pakker kan I tilkøbe ekstra løbesessioner og specialtræning efter behov. Har I andre specifikke ønsker i forhold til de færdige pakkeløsninger sammensætter vi selvfølgelig gerne et program præcis til jer. Uanset hvad jeres ønsker er, så finder vi den helt rigtige løsning.

Sundhedsprofiler og Personlig træning
I forbindelse med løbetræning er det oplagt at få foretaget sundhedstests af de enkelte medarbejdere - herunder bl.a. submaksimale konditests. Læs mere om personlige sundhedsprofiler her. Er der enkelte medarbejdere der skal følges lidt tættere kan vi tilbyde jer personlig træning som tager helt individuelle hensyn.

 

Ring og få en snak med os om løbetræning på jobbet på telefon 20 20 88 60

eller