x 
0 Produkt(er)
Vis kurv
I din kurv

Du kan betale med: 

Massage på arbejdspladsen | massage i arbejdstiden

Et godt arbejdsmiljø med sunde og raske medarbejdere giver større trivsel, mindre sygefravær, højere produktivitet og mindre udskiftning af personale. Alt i alt en fordel for både medarbejdere og arbejdsgiver. Et godt og sundt arbejdsmiljø består af mange ting - ikke mindst det fysiske, hvor daglige eller tilbagevendende smerter fx i skuldre og lænd, "musearm" og hovedpine pga. ensformigt eller hårdt fysisk krævende arbejde, kan være medvirkende til forringet trivsel og øgede omkostninger for virksomheden.

Hos Sundhedspartnerdk har vi mere end 20 års erfaring med professionel virksomhedsmassage - både i form af velvære såvel som egentlig behandling af overbelastet muskulatur, arbejdsrelaterede skader og lidelser i bevægeapparatet. 

Kvalitet er vigtigt for os, så vi altid er i stand til at leve op til vores mange kunders forventninger om de bedste massører og den største faglige kompetence, når vi leverer professionel massage på arbejdspladsen.

Bl.a. derfor uddanner vi selv vores egne massører på Sundhedspartnerdk massageskolen - og har gjort det gennem mere end 10 år. Efteruddannelsen af vores personale foretages løbende, og varetages internt af vores egne fysioterapeuter, ergoterapeuter, læge samt andre sundhedsfagligt relevante medarbejdere.

Dette er din garanti for ensartet og høj kvalitet - hver gang!

 

Virksomhedsmassage - ude på din arbejdsplads

... sådan foregår det

Med en Sundhedspartnerdk firmamassage-aftale, får du og dine kollegaer besøg af en erfaren og veluddannet fysiurgisk massør | sportsmassør, direkte på jeres arbejdsplads i arbejdstiden. Det sparer tid og gør det nemt og ligetil for jer, at holde jer sunde og raske.

 


Behandlingstid 

En behandling varer som udgangspunkt 30 minutter, hertil lægges 10 minutter til omklædning og den nødvendige samtale med behandleren.

 

Klinik | Behandlings-lokale

Sundhedspartnerdks massør medbringer selv briks og de nødvendige remedier, mens virksomheden stiller egnet lokale til rådighed. 

Online-booking | nemt og gratis

Vores nemme online-bookingsystem gør det nemt at reservere tid, på de dage hvor vores massør besøger jer. Det kræver altså ingen indsats af jer som virksomhed, at jeres medarbejdere kan blive behandlet i arbejdstiden. 

Priser

Din pris afhænger helt af den aftale vi indgår, og er bl.a. afhængig af antal medarbejdere, antal dage om måneden, jeres fysiske beliggenhed med videre. Kontakt os for nærmere info og tilbud.

Massage og skat

Massage på arbejdspladsen kan blive omfattet af ordningen "Massage på arbejdspladsen betalt ved kontantlønsnedgang" hvilket sparer medarbejderen for skat og moms. Læs mere nedenfor.

Skatteregler ved massage på jobbet som kontantlønsnedgang

 

Få besøg af vores professionelle fysiurgiske massører ude på jeres arbejdsplads

Ring på telefon 20 20 88 60

...  

 

 Fordele ved at vælge Sundhedspartnerdk

  • En af branchens absolut mest velrenommerede virksomheder. Se vores mange REFERENCER og kundetilfredshed (NPS) her
  • Med mere end 20 år i ryggen, besidder vi et af de største erfaringsgrundlag i branchen
  • Branchens vel nok bedste professionelle fysiurgiske massører | sportsmassører
  • Vi uddanner selv vores massagebehandlere - din garanti for ensartet høj kvalitet
  • Absolut fair priser som afspejler den høje kvalitet
  • Online-bookingsystem
  • Gratis adgang til videotek, med videoer med forskellige øvelser
  • Du kan få en totalløsning med både massage, ergonomisk vejledning, sundhedstjek og lovpligtige helbredskontrol ved natarbejde