x 
0 Produkt(er)
Vis kurv
I din kurv

Du kan betale med: 

Motion på jobbet

 

MOTION PÅ JOBBET 

 

Skal vi også hjælpe dig og dine kollegaer med, at komme i form?

 

Knirker det i lemmerne, når du rejser dig op og værker det lidt i muskler og led? Så lad os sammen få gjort noget ved det!

 

Vi ved det jo godt de fleste af os. Vi burde nok motionere bare lidt mere end vi gør. Måske mangler tiden, synes vi. Eller også er det bare det med at få inspiration til at komme i gang. Vi mangler måske et skub bagi og nogle at dyrke vores motion sammen med.

 

I en travl hverdag kan det være svært og uoverskueligt for mange at leve op til anbefalingerne om at motionere mindst 30 minutter hver dag med moderat intensitet og få pulsen op 2-3 gang om ugen i mindst 15-20 minutter. En meget stor del af os får slet ikke motioneret nok.

 

Færre sygefraværsdage og højere trivsel med motion på jobbet

Men motion behøver jo ikke kun foregå i fritiden. Faktisk kan både arbejdsplads og medarbejdere få rigtig meget ud af, at Få inspiration til motion på din arbejdsplads. Kontakt os på telefon 20 20 88 60inddrage en lille beskeden del af arbejdstiden på, at være mere fysisk aktive.

 

Undersøgelser viser nemlig at sunde medarbejdere trives bedre, har færre sygedage, udviser mere kreativitet og er langt mere produktive end deres usunde kollegaer. Det er da værd, at tage tænke over, ikke?

 

Det får du

Få besøg af Sundhedspartnerdk´s trænere og instruktører, og lad jer inspirere, af deres har mange års erfaring med sjov og
effektiv motion og træning

 

Når I får besøg af Sundhedspartners inspirerende instruktører, så får du og dine kollegaer:

  • Nogle rigtig sjove og inspirerende timer - eller forløb

  • Gang i hele kroppen, som den vil elske jer for sidenhen

  • Masser af inspiration til selv at fortsætte motionen på jobbet - og derhjemme

  • Adgang til videotek, med øvelser og inspiration til at fortsætte med at holde formen vedlige

Med andre ord, så får I, på en sjov og inspirerende måde masser af tips og gode råd til hvordan I får motion ind i hverdagen.

 

Det kræver hverken træningssal, løbebane eller lignende, men kan klares i kontormiljøet, på værkstedet eller f.eks. i produktionshallen.

 

Motion på jobbet kan både praktiseres med og uden redskaber, eller med redskaber som fylder meget lidt og kan anvendes i kombination med en lille kaffepause eller lignende. Fx er træning med træningselastikker fantastiske, til at træne alle muskler i kroppen, hurtigt, nemt og effektivt.

 

 

 

 

 

Heidi Bjerregaard Christiansen Fysioterapeut og fitnessinstruktør, Sundhedspartnerdk 
viser her eksempel på træning med elastikker

 

 

Løbetræning på jobbet

Vi hjælper jer selvfølgelig også gerne med at blive klar til fx hel- eller halvmaraton med løbetræning på jobbet eller måske til at få etableret en løbeklub.

 

Kontakt os nu for en snak om motion på jeres arbejdsplads.

Ring på telefon 20 20 88 60

eller  

 


Instruktion i jeres egne fitness lokaler

Har I allerede investeret i fitnessredskaber og lokale kan vores trænere hjælpe jer med at tilrettelægge individuelle træningsprogrammer og instruere jer i de rigtige sunde træningsmetoder og rutiner.

Hvis I overvejer at investere i træningsmaskiner kan vi hjælpe jer med uvildig, professionelle råd og vejledning om hvordan I får mest kvalitet for pengene.

 

Kontakt os nu for en snak om hvordan vi får sat gang i jeres eget fitnesslokale.

Ring på telefon 20 20 88 60

eller    

Besøg vores webshop

Nyhedsbrev

Anbefalinger fra bl.a...