x 
0 Produkt(er)
Vis kurv
I din kurv

Du kan betale med: 

Førstehjælpskasser

Førstehjælpskasser | førstehjælpskufferter

Har du prøvet at stå i en situation, hvor du pludselig mangler plastre, en kompresforbinding eller en ispose til en forstuvning, så ved du hvor vigtigt, det er, at have en førstehjælpskuffert inden for rækkevidde, hvis uheldet er ude.

En sundhedspartnerdk førstehjælpskuffert er fremstillet i en robust plast der kan tåle lidt af hvert, derfor egner den sig til såvel erhverv/industri, kontor og administration såvel som til privat brug. Indholdet i begge vores førstehjælpskufferter
er sammensat af vores professionelle ambulancereddere, og indeholder bl.a. et stort sortiment i plastre, kompresforbindinger, gagebind, isposer, sårrenseservietter, brændsårsforbindinger m.v.

I vores Erhvervs førstehjælpskuffert finder du også steril øjeskyl således at et inficeret øje straks kan bliver skyllet.

I begge finder du saks, pincet og sikkerhedsnåle.

Husk på at du også kan fylde din førstehjælpskuffert op online med kvalitets plastre og forbindsstoffer - til en meget fordelagtig pris.

Undgå at stå I en situation, hvor du mangler førstehjælpsudstyr - køb det billigt online nu, eller ved at kontakte os på telefon 20208860. 

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60

Producent:
Vælg producenter
Resultater 1 - 2 ud af 2

Førstehjælpskasser

Førstehjælpskasse / førstehjælpskuffert

Førstehjælpskasse - Erhverv

Førstehjælpskasse/førstehjælpskuffert....

Pris: kr 747.50
Pris uden moms: kr 598.00
Førstehjælpskasse / førstehjælpskuffert

Førstehjælpskasse - Lille erhverv/Privat

Førstehjælpskuffert til kontor/privat

Pris: kr 622.50
Pris uden moms: kr 498.00