x 
0 Produkt(er)
Vis kurv
I din kurv

Du kan betale med: 

Førstehjælpskursus til børn og småbørn

Kursus i førstehjælp til børn og småbørn

Få et førstehjælpskursus til småbørn og børn 


Langt de fleste ulykker sker i hjemmet, og særligt udsat er vores børn. Dette skyldes dels deres nysgerrighed, manglende erfaring og bevidsthed om risiko og farer. Ikke mindst spiller deres ofte usikre motorik ind, når de fx falder og slår sig eller på anden måde kommer galt af sted.

Meget ofte kan vi som forældre eller bedsteforældre klare det hele med lidt omsorg og et plaster, men i nogle tilfælde rækker dette ikke. Kommer barnet for alvor galt af sted, er det vigtigt hurtigt at kunne handle på den rigtige måde, og bl.a. få alarmeret og ydet den nødvendige førstehjælp inden ambulancen når frem.

Har du ikke været på kursus endnu, så har du chancen nu. Førstehjælp skal nemlig læres i tide! Nedenfor kan du læse mere om både "åbne" og "lukkede" kurser.

Lær førstehjælp nu - tilmeld dig et kursus og lær at redde liv!

Kursus i førstehjælp til Mødregrupper og lignende netværk

Dette kursus egner sig til, alle som har med børn, at gøre - enten professionelt eller som forældre, bedsteforældre og lignende.

Kurset kan afholdes både som et lukket kursus fx i jeres mødregruppe, hvor der kun deltager jer selv fra gruppen og fx partnere/fædre/bedsteforældre, men kurset kan også tages som et "åbent" kursus.

Ved et åbent kursus, deltager du sammen med andre på vores adresse i Aarhus. Neden for kan du se, hvornår det næste åbne kursus finder sted.

Kursus i Førstehjælp ved akut sygdom, ulykke og hjertestop til børn og småbørn

Formålet
Formålet med kurset er, at give deltagerne forståelse for førstehjælpens grundregler, samt viden om og redskaber til, at kunne handle hurtigt, kontrolleret og rigtigt ved akut alvorlig sygdom, ulykke og hjertestop.

Undervisningsform
I undervisningen er der lagt vægt på, at kurset skal være interessant, sjovt og lærerigt for alle. Selve kurset er en kombination af teori og praksis, men hovedvægten er lagt på den praktiske træning med forskellige øvelser og rollespil.

Kursusindhold

Efter kurset er du i stand til, at opdage og handle rigtigt ved bl.a.:

  • Fremmedlegeme i luftvejene
  • Feberkrampe og andre slags kramper
  • Blødninger (mindre og større blødninger)
  • Fremmedlegeme i næse og ører
  • Slag mod kraniet (buler og mere alvorlige)

Desuden er du i stand til, at undersøge for bevidsthed, lægge i aflåst sideleje, alarmere på 1-1-2 og give de rigtige informationer til alarmcentralen, samt ved hjertestop, give Hjerte-Lunge-Redning (hjertemassage og kunstigt åndedræt til børn og småbørn).

Underviser
Jeres førstehjælpsinstruktør har mange års erfaring som underviser i førstehjælp, og har desuden en baggrund fra akut-tjenesten som enten ambulanceredder, traumesygeplejerske eller læge.

Antal deltagere
Der kan deltage op til 14 personer pr. kursus

Hvor afholdes kurset
Kurset afholdes hos jer med mindre andet er aftalt. Kurset kan dog også afholdes på vores adresse i Aarhus.

Kursuspris, lukkede kurser
Den samlede kursuspris er kr. 5.400,00 (inklusive moms)

Bestilling af kursus
Kontakt os på telefon 20 20 88 60 eller mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Førstehjælp til børn og småbørn | Sundhedspartnerdk

Åbne kurser i Førstehjælp ved akut sygdom, ulykke og hjertestop til børn og småbørn

Dette kursus har samme indhold som ovenfor, men afholdes på vores adresse i Aarhus. Da kurset er åbent, kommer du på kursus med andre, men med samme behov som dig, for at kunne lære førstehjælp rettet mod børn og småbørn.

Det næste kursus i førstehjælp til børn, afholdes i Aarhus lørdag den 19. september 2015

Kursusdato
Lørdag den 19. september 2015

Tidspunkt
09.00-13.30 (inklusive pauser)

Kursuspris
kr. 400,00 pr. deltager
kr. 350,00 pr. deltager ved samlet tilmelding af 2 eller flere

Betaling
Betaling kan ske på mobilepay, telefon 20 20 88 60.
Husk at skrive dit navn samt "Kursus, 16. maj 2015"

Tilmeldingsfrist
Tilmelding senest den 15. september 2015

Antal deltagere
Maksimalt 14 deltagere. OBS! kun 3 pladser tilbage!

Kurset afholdes
Sundhedspartnerdk
Finlandsgade 25L
8200 Aarhus N

Spørgsmål
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til, at kontakte os på telefon 20 20 88 60 eller mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.